Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζοντας τις περιοδείες του στην Καλαμάτα ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Κανελλόπουλος, θα επισκεφθεί σήμερα δημόσιες υπηρεσίες, ιδιωτικές επιχειρήσεις και καταστήματα της πόλης και θα συζητήσει με τους εργαζόμενους και επιχειρηματίες για το καυτό πρόβλημα της οικονομικής κρίσης και τους τρόπους αντιμετώπισης της.
Στην ατζέντα των συζητήσεων θα υπάρχει η ακρίβεια, οι χαμηλοί μισθοί, ο εκσυγχρονισμός των επιχειρήσεων καθώς και η αναγκαιότητα στήριξης του ιδιωτικού τομέα με πλήρη εξασφάλιση των εργαζομένων σε όλα τα εργασιακά τους δικαιώματα και ενθάρρυνση της διάθεσης για εργασία.
Άλλωστε το δικαίωμα στην εργασία αφορά όλους και η πολιτική του ΠΑΣΟΚ στοχεύει στην περαιτέρω κατοχύρωση αυτού του δικαιώματος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή κίνηση...μείνετε κοντά στον κόσμο. Αφουγκραστειτε τα προβλήματα του για να βελτιώσετε όσα περισσότερα μπορείτε μετά την δεδομένη επανεκλογή σας! Καλη επιτυχία.

Κανελλόπουλος Γιώργος είπε...

Ευχαριστώ πολύ φίλε για τις ευχές σου.
Με δεδομένη όπως λες την εκλογή μου δεν θα δώσω υποσχέσεις προεκλογικές, ελπίζω μετά τις εκλογές να βρεθούμε δίπλα – δίπλα για να δώσουμε ένα όραμα για τους πολίτες της χώρας μας…
Φιλικά
Γ. Κανελλόπουλος