Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Σε 30 Οικογένειες του τόπου μας έδωσε όλα τα προνόμια η κυβέρνηση Καραμανλή

Η ΝΔ του κυρίου Καραμανλή εργάζεται για 30 οικογένειες στον τόπο μας. 15 τραπεζιτών , 8 εισαγωγέων αυτοκινήτων, 5 εργολάβων και 2 εισαγωγέων κλιματιστικών. Στις επιχειρήσεις που έδωσε όλα προνόμια, έσπρωξε όλα τα λεφτά, χάρισε τους φόρους.

Από την άλλη πάγωσε τους μισθούς και τις συντάξεις, αυξάνει κατά το διπλάσιο σχεδόν τα τέλη κυκλοφορίας στα ΄΄σαραβαλακια΄΄, βάζει φόρο στην κατοχή της μικρής έως ασήμαντης περιουσίας, αφήνει την ακρίβεια να καλπάζει, αυξάνει τις τιμές στην βενζίνη, αυξάνει το Φ.Π.Α. τους φόρους στα τσιγάρα, τους φόρους στους μισθωτούς των 15.000 ευρώ το χρόνο. Η Ν.Δ. είναι σκληρή κυβέρνηση στα οικονομικά. Ευνοεί ελάχιστους και τιμωρεί με άδικες και ξαφνικές αρπαχτες 10 εκατομμύρια ελληνες. Είναι η πλέον ταξική κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών. Διέλυσε τη μεσαία τάξη, χώρισε τους πολίτες τις χώρας σε ελάχιστους πολύ πλούσιους και στην τεράστια πλειοψηφία των ανθρώπων της εργασίας, τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους και τους ανέργους. Βάζει στο ιερό τους λίγους και κρατά εκτός των τειχών της ευημερίας όλους τους άλλους. Αυτή η δεξιά του οικονομικού διχασμού χάνει τις εκλογές όποτε και να γίνουν.

Στο ΠΑΣΟΚ εργαζόμαστε με ευθύνη για την επόμενη μέρα των εκλογών. Αισθανόμαστε όλοι το βάρος της διακυβέρνησης της χώρας και επιθυμούμε να εργαστούμε για τους αγρότες τους εμπόρους, τους μισθωτούς, τους νέους, για την επανασύσταση του Ε.Σ.Υ. , τα ολοήμερα σχολεία και τις νέες κατευθύνσεις σπουδών με επάρκεια σε δυο ξένες γλώσσες και υπολογιστές για κάθε νέο της σχολικής ζωής.

Στη Μεσσηνία το ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του εργάζονται για νίκη στις εκλογές αλλά και για ολική επαναφορά του κινήματος στη λεωφόρο της νίκης στη νομαρχία, στους δήμους ,στην ένωση και στη συκικη. Με σοβαρότητα, διάθεση προσφοράς, δημιουργικές ιδέες, κέφι, ζωντάνια και πυγμή πάμε τον τόπο μας μπροστά, σε τροχιά δυναμικής ανάπτυξης, νέων προοπτικών και καλλιεργειών στον αγροτικό τομέα, μεγάλους συνεταιρισμούς ανά προϊόν, ώστε να μπορούν να το υποστηρίξουν από την παραγωγή μέχρι την εμπορία.

Να τελειώνουμε με τα ψέματα και τα μεγάλα λόγια του κύριου Καραμανλή για “όλα τα κιλά , όλα τα λεφτά” η τον δρόμο Τρίπολης –Καλαμάτας που θα τελείωνε σε τρία χρόνια, όπως μας έλεγε το 2004.

Δεν υπάρχουν σχόλια: